Alle kinderen tussen 8 en 12 jaar kunnen bij hun eerste keer klimmen in Klimbos Zeeuwse Helden hun persoonlijke heldenstatus ophalen. Met de gouden heldenstatus kunnen ze een GRATIS klimticket verdienen.

Elke keer als je hebt geklommen krijg je een stempel op je heldenstatus, de eerste keer heb je de bronzen status, de tweede keer de zilveren status en de derde keer krijg je de gouden status.

Kinderen die geklommen hebben op het kids parcours (5 t/m 8 jaar), krijgen na het klimmen een diploma. Vraag hiernaar bij de balie. Voor het kids parcours is er geen spaaractie.

Gouden heldenstatus bereikt?

Heb jij je gouden heldenstatus bereikt? Je bent nu een echte held! Maar alleen echte helden weten hoe ze de natuur moeten respecteren. Aan de achterkant van jouw helden status staan de ‘7 manieren om de natuur te respecteren’. Zorg dat je alle zeven manieren om de natuur te respecteren uit je hoofd leert. Als jij deze weet, krijg je een gratis klimticket om je heldhaftige actie nog een keer te testen in Klimbos Zeeuwse Helden!