Arrangementen

spanning, avontuur & vrijheid

Arrangement

Kinderfeestjes

Vier je kinderfeestje bij Klimbos Zeeland Westerschouwen. Ga samen met je vrienden en vriendinnen de uitdaging aan en stort je in het avontuur!

 

Kinderfeestjes zijn te boeken op woensdagmiddag en tijdens de reguliere openingstijden.

 

Bekijk de kinderfeestjes

Arrangement

Basisscholen

Activiteiten in het klimbos zijn een echte aanrader voor alle scholen. Kinderen komen in ons land niet vanzelfsprekend in contact met de natuur. Toch is dat contact heel waardevol. Natuur is in de eerste plaats gewoon leuk voor de kinderen, maar heeft ook allerlei positieve effecten op hun gezondheid en ontwikkeling. Spelen in de natuur stimuleert hun creativiteit en sociale intelligentie.

Basisschool arrangementen

Arrangement

Voortgezet onderwijs

Verleg grenzen en beleef de natuur op een andere manier. Maak je schoolkamp compleet en kom één of meerdere activiteiten doen bij ons. Er zijn verschillende uitdagende klimroutes, een spectaculair mountainbike parcours en mooi strand om leuke activiteiten te doen!

Bekijk de arrangementen

outdoor activiteit

MTB – Clinic

 

Je wilt starten met MTB-en (mountainbiken) en je wilt ontdekken of het wel iets voor je is. De MTB-instructeurs van De Zeeuwse Gasten begeleiden je in deze mountainbike clinic met de eerste stappen en leren je de basistechniek van het mountainbiken aan.

Meer info

Arrangement

Groepsuitje

Speciaal voor groepen vanaf 12 personen* kan er buiten onze openingstijden o.l.v. een instructeur geklommen worden. U krijgt als groep dan meer persoonlijke begeleiding en aanwijzingen tijdens het klimmen.

* Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Neem contact met ons op om het in te plannen.

 

Arrangement

Bedrijfsuitje

Een leuk, sportief arrangement, een uitdagende challenge, hilarische spelopdrachten, effectieve teambuilding of gewoon een gezellig en ongedwongen dagje uit? Dan zit u bij het Klimbos Zeeland & Zeeuwse Gasten helemaal goed.

 

Neem contact met ons op om het in te plannen.

Bedrijfsuitjes, schoolreisjes of vrijgezellenfeesten in Zeeland?

Zeeuwse Gasten Outdoor Activiteiten Zeeland is al jarenlang gespecialiseerd in het organiseren van de meest uiteenlopende outdoor activiteiten. Voor bedrijfsuitjesteambuilding uitjes en personeelsuitjes ben je bij ons aan het juiste adres. Maar ook andere  Groepsuitjes, zoals vrijgezellenfeestenschoolreisjesoutdoor activiteiten met vrienden of gewoon een leuk, uitdagend en hilarische familiedag voor alles hebben wij wat. Of je nu op avontuur wilt in het boscitygamen in de stad, of actief wilt zijn op het strand?

De Zeeuwse gasten

Klimbos Zeeland is familie van Kanoa Outdoor & Events

Kanoa is Hawaiiaans voor ‘The Free One”, het vrije gevoel dat je ervaart tijdens een perfect dagje uit in Zeeland. Even alle stress opzij en alleen maar genieten van positiviteit! Sporten in de natuur maakt je vrij.

Contact over arrangementen

Vraag het ons

Gegevens voor het uitje